26 juli, Kiel

Vermoedelijk is deze jachthaven bij (zuid)westelijke winden goed beschut. We hebben nauwelijks gemerkt dat het vannacht heeft gewaaid. Af en toe wat regen gehoord of een vlaag gevoeld. Verder eigenlijk niks. Wel zo lekker, want dat kwam de nachtrust ten goede. Dat het beddenspul fris gewassen was (zeven muntjes dus zeven euro verder J), hielp ook. De weerberichten deze ochtend lijken er op te wijzen dat vertrek richting Nederland niet op woensdag of donderdag gaat gebeuren, maar op vrijdag. Na e-mail contact met Puur heeft Anneke het paardrijden geannuleerd. Men kan geen last minute annuleringen hebben in de zomer… Het schijnt er druk te zijn, vooral bij het zwemmen.
Het ligt hier zo lekker relaxed en beschut dat we, mede gelet op het feit dat we voorlopig toch nog niet terug kunnen naar Nederland, zijn blijven liggen. Lekker dagje lezen, beetje computeren en zo. In de middag een wandelingetje tussen de lichte buien door naar de Marinebasis en weer terug. Met het zonnetje op de kuiptent was het daar al weer goed vertoeven. Al met al een lekker ontspannen dagje zo.
Net de laatste weerupdate bekeken (even na 19.00 uur) en het ziet er nog steeds niet gunstig uit voor woensdag en donderdag. Vertrek op vrijdag (en de dagen er na overigens ook) lijkt wel mogelijk. We gaan dan ook in een heel rustig tempo richting Cuxhaven. Morgen maar eens richting Rendsburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *