29 juli, Rendsburg

ZZ: Zeldzaam zeikweer. Ongelooflijk, wat een hoeveelheden water zijn er om laag gekomen deze dag. Wolkbreuk na wolkbreuk, zo voelde het. Tijd dus voor wat filmpjes. Kung fu panda 1 en 2 bleken zeer vermakelijk. Verder rustig aan gedaan. Zoals gezegd, alle boodschappen waren al binnen.
’s Avonds tegen elven was de gedeeltelijke bemanning van Gigol’eau binnen. Marijn, die momenteel op Skye werkt, moest nog volgen. Jaap was na toiletbezoek al richting Element gegaan, terwijl de andere heren keurig op hem aan het wachten waren aan boord van Gigol’eau. Harald was daar ook even op bezoek gegaan.
Na een paar biertjes en wat whisky gingen we zo rond half een naar bed. Morgen niet al te laat weg richting Brunsbuttel. Vanaf daar gaan we dan in een keer terug naar Nederland. De verwachtingen zien er nog altijd goed uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *