30 juli – Honfleur – Deauville

Nachtrust gaat minder goed in het oude bassin. Halverwege de nacht begon men met schoonmaken van de kade rondom de restaurantjes. Heel nuttig natuurlijk, maar ook erg luidruchtig. Met een koffietje gekeken hoe het stadje tot leven kwam. Er was een uitgebreide markt rondom de haven en de straten er om heen. Veel van de gebruikelijke meuk, al waren er ook wat meer bijzondere zaken. Daarnaast ook een prima versmarkt, waar we verse groenten hebben gehaald voor het avondeten. Daarnaast is Anneke zich te buiten gegaan aan lekkere olijven, tapenade en gemarineerde knoflook. Beetje schrikken bij het afrekenen.
’s Middags vanuit de kuip de toeristen bekeken. Als we voor elke vakantiefoto waar we op staan een euro hadden gekregen, hadden we zo maar een paar dagen liggeld er uit gehaald. Om 17.30 zijn we door de brug gegaan, richting sluis erachter. We lagen als enige in de sluis. De rivier was een stuk rustiger dan de dag ervoor. Er stond dan ook nauwelijks wind. Dat werd dus motoren naar Deauville. Wel zo makkelijk met het koken dat we voor onderweg hadden gepland.
Eenmaal aangekomen viel op dat de accus erg warm waren. Zelfs de spullen in het kastje er boven, zoals de kapjes van de instrumenten, waren warm geworden. Puntje van aandacht om uit te zoeken waardoor dit kwam en of dit meer problemen mee brengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *