8 augustus – Scheveningen

’s Ochtends de boodschappen gedaan voor de komende dagen. We zullen relatief laat in Amsterdam aankomen, dus wel zo praktisch om dan al avondeten aan boord te hebben. Daarna lunchen bij het nieuwe Turkse restaurant bij de haven. Heerlijke Adana durum voor Anneke en durum met kip voor Harald, gepaard met zeer lekker Sigara Borek, yummie! Dat was lang geleden!
In de middag hebben we de fietsjes gepakt richting Den Haag. Nog even de stad door voordat we door varen. Deze keer geen aankopen gedaan. Anneke is wat kieskeurig geworden qua kleding aanschaf en Harald kwam ook niks leuks tegen. Daarna zijn we doorgefietst naar Iris en Michiel om daar bij te praten en te eten. Het was al weer een aardig tijdje terug dat we hen hadden gezien. Heel leuk om bij te praten en te horen hoe het met hen is. Bovendien lekker gegeten in de tuin. Morgen willen we door naar Amsterdam. Al moeten we nog wel even de windverwachting bezien. Mogelijk toch net wat te veel noordelijk en wat hard om tegen in te gaan,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *