23 oktober – Terschelling

Een stevige woei vandaag. Wij doen het rustig aan. ’s Ochtends wat klusjes voor het werk en rond lunchtijd met de bus naar Midsland. Even bij de winkeltjes neuzen en langs de dierenwinkel voor een stevige kam. Joop heeft last van klitten in zijn vacht; in het weekje dat hij ziek was verzorgde hij zijn vacht minder goed wat tot deze klitten leidde. De winkeltjes lijken wat toeristischer te worden. De kookwinkel heeft steeds minder kookspullen en steeds meer “Terschellinger” accessoires. En de winkel met de leuke “prulleria” verkoopt steeds meer (te) dure kleding.

Voor het eerste geluncht bij Pura Vida. Dat beviel goed. Leuke sfeer met goed eten. Anneke koos de ramen, Harald nam de burger. Met een goed gevuld buikje de boodschappen voor het avondeten gedaan bij de Spar. De nieuwe locatie is toch wel fraai geworden. We waren precies op tijd voor de bus terug naar West. ’s Avonds aan boord risotto gemaakt met paddenstoelen en noten. Passend bij het herfstige weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *