9 augustus Den Helder

De dag begon met een rondje hardlopen door ons allebei. We hebben de smaak te pakken. We kunnen allebei bijna weer een half uurtje hardlopen. Harald wel duidelijk sneller dan Anneke. De conditie wordt steeds een beetje beter. Na ontbijt en douche zijn we de stad ingelopen. Den Helder verandert weinig. Blijft wel slim dat ze het centrum wat compacter hebben gemaakt, zodat er minder zichtbare leegstand aan winkels is. Bij de AH wat boodschappen gedaan. En bij het kaaswinkeltje was kaas gehaald, zoals we vaker doen als we hier liggen. Alleen bleek in de middag daar een miskoop bij te zitten. De Reblechon smaakte wat vreemd en bij nadere inspectie zal ik maar niet vertellen wat we toen zagen. De kaas ging gelijk de vuilniszak in. De Sancerre spoelde de nasmaak soepel weg gelukkig. De aangekondigde regen, met bijbehorende wind, kwam tussen 14.00 en 15.00 uur op gang. Mooie gelegenheid om weer wat te lezen en het logboek bij te werken. Harald maakte van de gelegenheid gebruik om een paar werkmailtjes af te handelen. Al met al relaxed dagje zo.

Als het weer het toelaat, gaan we morgen terug het IJsselmeer op. Anders vertrekken we pas zaterdag. We merken wel wat het weer doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *