4 augustus Blankenberge

Wederom een voornamelijk zonovergoten dag. ’s Ochtends zijn we de boulevard overgelopen en terug gegaan door de stad. Een boordje gekocht bij de bakker bij de haven en wat ingrediënten voor het avondeten en beleg bij de Carrefour in de stad. Na de lunch aan boord zijn we vertrokken richting het strand. De strandtent Nusa dua hebben we niet terug gevonden. Het werd om te beginnen Bamboo beach. We hebben heerlijk gelegen op de bedjes met uitzicht op zee. Eind van de middag werd het tijd om te gaan loungen met wat alcoholische versnaperingen. De loungeplekjes bij Bamboo bleken allemaal gevuld, waarop we zijn doorgelopen naar Karma Beach. Daar hadden we vorig jaar uitstekend gezeten. Ook dit jaar is het weer goed bevallen. Lekkere lounge muziek op de achtergrond. Goed beschut (het was inmiddels lekker gaan waaien) en smaakvolle cocktails voorzien van een klein hapje.

Rond zessen zijn we terugelopen naar de boot. Harald is gelijk onder de douche gesprongen, terwijl Anneke het eten bereidde. We liggen inmiddels naast een ander Nederlands stel dat hun boot net een week heeft. Ze hebben ‘em gekocht om klaar te maken voor vertrek in 2020. De curry ging er goed in. Na het eten is Annekeonder de douche gesprongen. ’s Avonds bootje alvast wat klaar gemaakt voor vertrek. Rond 5.00 uur is een gunstige vertrektijd. Beetje vroeg, maar ja, dan hebben we wel voldoende tijd om Scheveningen te halen, ook al is het waarschijnlijk niet bezeild.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *