22 juli Southampton – Hamble

De dag begon met regen en de dag eindigde met regen. Tussendoor hadden we regen. Gelukkig ook heel af en toe een zonnetje. Southampton tot de Hamble is niet zo heel ver, net iets meer dan 6 mijl. Onderweg niet eens zo heel veel regen en we konden droog aanleggen wat wel prettig is. De rest van de dag boekje gelezen en wat geïnternet. De douches zijn hier trouwens meer dan uitstekend, schoon, ruim, lekkere straal en zelf instelbare temperatuur. Even extra lang blijven staan…

Morgen wordt het naar verwachting beter weer. Eens kijken of we dan een wandeling kunnen maken verder stroomopwaarts. ’s Avonds ook nog uitgezocht hoe we eventueel van hier naar de Kanaaleilanden zouden kunnen komen (met de hoop op beter weer). Dat is op zich te doen. Even voor HW Dover hier weg met stroom mee lagns de Needles en dan heb je uiteindelijk net geen 20 uur om St Peter Port op Guernsey te bereiken. Aangezien dat net geen 100 mijl is, moet dat te doen zijn, zeker met de stevige stroom mee rond de Needles en dan ook weer bij Alderney (het stroomt overigens aan de westkant van Alderney zo mogelijk nog harder dan bij de the Race). Maar de weerberichten laten zien dat het weer niet wezenlijk anders is daar dan hier, dus blijven we toch hier en gaan we nieuwe plaatjes ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *