23 juli Hamble

Deze zondag begon zonniger, wel zo prettig. Na het (late) ontbijt gaan wandelen richting het dorpje. Via de andere oeverzijde zouden we wandelend de Jolly sailor kunnen bereiken. Helaas liet buienradar zien dat we dat niet droog zouden halen, dus verder doorgelopen richting dorpje. Daar bleek nog een fraai klein stukje bosachtig gebied te zijn, de Hamble common. Daar een goed uur in gewandeld. Op de terugweg geluncht bij de beach hut cafe. Anneke een prima crab salad, Harald de home made burger. Grote pot thee erbij en zo mooi de bui doorgekomen. Wel wat koud geworden, door een zeer goed werkende airco. Toen het weer droog was via de Co-op terug; het brood was nagenoeg op aan boord en even nieuwe bacon voor onder de gebakken eieren waar Harald graag mee ontbijt of luncht.

Terug aan boord verder gelezen. Er viel wederom de nodige regen. Net als je denkt dat het droog wordt, begint het weer op nieuw. Beetje jammer dat we vergaten de handdoeken naar binnen te halen na het douchen… ’s Avonds aan boord een lekkere salade met garnalen en avocado-yoghurt-dressing gegeten (met dank aan Jamie).
Morgen gaan we richting Beaulieu. Op aanraden van de website alvast gebeld en er is plek voor ons. Benieuwd naar deze rivier en plaats. Het schijnt er prachtig te zijn, aldus Tom Cunliff:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *