22 juli – Dag 4 op Guernsey (St Peter Port)

Vandaag stond de kade in het teken de wekelijkse braderie, maar dan een special gericht op motorsport. Een van de parkeerplaatsen was helemaal vrijgemaakt van auto’s en daar was een soort van circuit aangelegd waar een voor een motoren en auto’s een ronde maakten. Daarbij voorafgaand flink wat motorherrie producerend. Bij de vele tentjes op de kade werd vooral goedbedoelde meuk verkocht (of in elk geval pogingen daartoe ondernomen), gecombineerd met de nodige tentjes die eten verkochten. Kortom, een lokale braderie zoals een lokale braderie is bedoeld. We hebben ons er even mee vermaakt en zijn toen in de kuip een boekje gaan lezen. Verder heerlijk genikst. ’s Avonds nog een klein wandelingetje en dat was het wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *