25 juli Beaulieu – Cowes

Even voor hoog water, dat wil zeggen zo rond 11.00 uur vertrokken richting Cowes. Nog wat stroom tegen, oftewel langer genieten van het fraaie uitzicht. Er stond er weinig wind, wederom de rivier motorend gedaan. Laatste stukje wel met zeil erbij, al deed dat nog niet heel veel. Op het open water stond er ook al niet al te veel wind. Cowes was niet al te ver, wat ruimte bood om beetje door te pielen. Toen de wind onder de twee knopen zakte, voor de laatste mijl toch maar de motor gestart. Ook om uit het vaarwater te blijven van een grote jongen die de draai naar Southampton in zette.
’s Middags op Cowes een lekkere wandeling gemaakt langs het coastal path tot aan Gunard. Genieten van het heerlijke zonnetje en wat wind, waardoor het niet te warm werd om te wandelen. Op de terugweg nog even een cocktail en een biertje gedaan bij That’s 60, het restaurant waar we eerder een keer gegeten hadden. En ’s Avonds een burger gedaan bij The Mess Canteen, een van de (terechte) aanraders van tripadvisor. Een leuk, wat kleiner tentje met een zeer enthousiaste serveerster een prima burgers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *