19 juli – Dag 1 op Guernsey (St Peter Port)

Met een zonnetje wakker geworden. Harald had wederom in coma gelegen. Die is blijkbaar aan het bijtanken. Na de koffie is Anneke gaan hardlopen. Uitvoering geven aan de goede voornemens. Na een verkwikkende douche zijn we naar Fermain bay gewandeld via het cliff path. Dat pad hadden we twee jaar geleden ontdekt. Via dit pad is het minder dan een uur naar Fermain bay. Wel aardig wat hoogte meters, goed voor de conditie zullen we maar zeggen. De wandeling werd beloond met een lunch. Anneke koos zoals iedere keer voor de local crab salad. Harald koos voor de steak sandwich. Een welverdiende lunch met prachtig uitzicht. Na een goed uur zijn we teruggelopen. Terug aan boord wat gelezen (Anneke in de hangmat), gekletst met de buren aan de andere kant van de steiger (Engelsen die Enkhuizen bleken te kennen, doordat ze daar een keertje met pech aan de boot hadden gelegen) en het logboek bijgewerkt. Kortom, een echte relaxte vakantiedag, die we straks gaan afronden met een dinertje bij Le Nautique.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *