26 juli Cowes

Het lekkere weer lijkt deze vakantie om de twee tot drie dagen te worden afgewisseld met regenachtig weer. Zo ook vandaag. Drizzle werd afgewisseld met stevigere regen en enkel kortstondig beetje zon. Begrijp wel steeds beter waarom de Britten zo veel verschillende woorden hebben voor regen. Tweede helft van de middag werd het wat droger. Droog genoeg om een tripje je toen naar de Waitrose in East Cowes om de boodschappen voor de komende dagen te doen. De koelkast is weer goed gevuld.
Deze avond was het carnival van Cowes, een optocht door high street. Die hebben we gevolgd vanaf het balkon-terras van That’s 60 onder het genot van, je raadt het nooit, een cocktail en een biertje. Erg vermakelijk de lokale pret. Na afloop besloten uit eten te gaan bij Murray’s, een visrestaurant. Dat bleek bepaald geen verkeerde keuze. We zaten heerlijk rustig met z’n tweeën in de achterzaal. Harald begon met gefrituurde inktvis met huisgemaakte saus, Anneke met krabsalade. Daarna door met schelvis voor Harald en een halve kreeft voor Anneke. Dit alles voorzien van een frisse en fruitige sancerre (geadviseerd door de bediening en natuurlijk Anneke’s favoriete wijnsoort). Toe koos Harald Meringue, Anneke vanzelfsprekend de kaas. Een relaxed avondje met uitstekend eten! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *