Pasen 2012-12 april

Dit jaar gingen we pas relatief laat te water, 12 april. De weekenden daarvoor waren goed gevuld. Cursus Theoretische Kustnavigatie met de Etapclub, 40ste verjaardag van schoonzus Astrid en de verjaardag van Wim.

Met Pasen een lang weekend naar Enkhuizen om de boot zeilklaar te maken. Een gemakkelijk klusje dit jaar. Poetsen van romp en dek, alsook het anti-foulingen hebben we uitbesteed aan Remco Lub: wat een luxe!

Met Pasen konden we het huis van de ouders van Anneke als uitvalsbasis gebruiken. Zij waren voor de verandering op vakantie. Anneke heeft de boot van binnen helemaal uitgesopt, terwijl Harald buiten allerlei klusjes heeft gedaan. Bijvoorbeeld het nieuwe anker monteren (we hebben een erg fraai anker overgenomen van een andere Etap 34s-eigenaar). Maandagochtend kwamen de ouders van Anneke weer thuis en na wat laatste opruimacties, zijn we richting huis gegaan. ’s Avonds nog lekker uit eten om de verjaardag van Anneke te vieren.

12 april is Anneke tussen de bedrijven door naar Enkhuizen op en neer gereden om er bij te kunnen zijn als Element weer het water in gaat. Alles is gelukkig weer goed gegaan. Snel nog wat spullen aan boord gegooid. Samen met Dirk de boot in de box gelegd en weer terug naar kantoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *