14-15 april: tuigen

Vrijdagavond zijn we aan boord gekomen. Zaterdag mocht Anneke de mast in om de lazy jack te monteren. Daarna kon het grootzeil worden aangeslagen.


De genua hadden we er al op gedaan met Pasen. Daarmee waren we zeilklaar. Er stond een mooi windje om alles te testen. Zo gezegd, zo gedaan. Alles deed het naar behoren, de zeilen stonden er goed op, al wordt de genua wat ouder. ’s Avonds zijn we uit eten geweest met de ouders van Anneke in het kader van hun trouwdag (al weer 44 jaar getrouwd!). Prima gegeten bij Eighteen, al mogen ze de drankjes net wat sneller serveren. De volgende dag was het weer minder. Na lekker lang uitslapen, rustig aan doen, naar huis gereden, waar Harald nog wat heeft geoefend voor zijn examen TKN volgende week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *