13 augustus Enkhuizen – Zwolle

En dan zijn vier weken opeens voorbij. Zoals ieder jaar hadden het er ook rustig vijf, zes, zeven of nog meer mogen zijn. Anneke begon de dag met een stukje hardlopen. Inmiddels 20 minuten onafgebroken lopen. Het gaat niet enorm snel, maar het begin is er zeker. Daarna Bart, Kiki en de kinderen uitgezwaaid die ook huiswaarts (Marina Muiderzand) gingen. Harald had terwijl Anneke liep “de schuur” (de achterkajuit) uitgeruimd. Volgend weekend gaan Dicky en John mee, dus moeten die slaapplaatsen enigszins bereikbaar zijn. Voor de lunch nog maar weer een keertje tosti’s met geitenkaas gemaakt. Blijft een lekker recept. De auto volgeladen en wederom richting de ouders van Anneke om de katjes op te halen. En toen naar Zwolle… de vakantie echt voorbij. Het huis was lekker opgeruimd; de werkster was nog paar uurtjes geweest. De was aangezet en de spullen opgeruimd. We kunnen er weer even tegenaan op het werk. Wel altijd een tegenvaller als je de wekker moeten zetten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *